Učitavanje sadržaja Učitavanje zavisi od brzine vaše internet konekcije!

Prsten od brušenih perli

Prsten od brušenih perli

Autor: Slađana I.

Materijal potreban za rad:

Brušene perle  Preciosa kašaste perlice 11/0  igle za nizanje perli  konac za nizanje perli

Legenda:

Izrada nakita od perlica - legenda

1. Odsecite nit odgovarajuće dužine potrebne za rad. Naizmenično nanižite tri kašaste perlice i dve brušene perle. Izjednačite oba kraja niti pa ih ukrstite provlačeći ih u suprotnim pravcima kroz kašastu perlicu, kao na slici ispod.

Izrada nakita od perlica

2. Zatim na svaku od niti dodajte po jednu kašastu perlicu i brušenu perlu. Provucite niti kroz kašastu perlicu u suprotim pravcima.

Izrada nakita od perlica

3. Na svaku od niti dodajte jednu brušenu perlu i jednu kašastu perlicu. Ukrstite niti provlačeći ih kroz kašastu perlicu.

Izrada nakita od perlica

4. Ponavljajte korake 2 i 3 dok ne dostignete željenu dužinu. Završite tako što ćete na svaku nit dodati po brušenu perlu i zatim ih spojiti sa drugim krajem, provlačeći niti kroz kašastu perlicu iz koraka 1 kako biste formirali prsten. Vežite čvor.

Prsten od brušenih perli

 

Podeli sa prijateljima:Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterGoogle+

1 komentar Prsten od brušenih perli

 1. Tatjana - Odgovori

  19. фебруара 2016. at 9:36 am

  Puno hvala na detaljnoj uputi za izradu super jednostavnog a tako efektnog poklona za curice u razredu (9 godišnjem sinu za proslavu rođendana u školi radim tortu „od papira“ u koje stavimo slatkiše i sitniji poklončić. Uvijek mi je problem naći dovoljan broj originalnih, funkcionalnih,jednakih, manjih, jeftinijih poklončica za curice.
  Hvala na super ideji.
  Srdačan pozdrav
  Tatjana

Ostavi komentar