Učitavanje sadržaja Učitavanje zavisi od brzine vaše internet konekcije!

Opšti uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici laboratorijaperli.com prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu, pri čemu zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštenja izvršimo izmene i dopune istih.

Registracija korisnika

Korisnici sajta www.laboratorijaperli.com nemaju obavezu registrovanja prilikom kupovine. Maloletna lica mogu koristiti www.laboratorijaperli.com isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja.

Zaštita privatnosti

U ime Internet prodavnice laboratorijaperli.com obavezujemo se na zaštitu privatnosti svih naših kupaca. Prikupljamo samo najosnovnije podatke koji su nam neophodni za uspešnu dostavu poručene robe i informisanje potrošača u cilju pružanja kvalitetne usluge, a u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Prikupljeni podaci ni u kom slučaju neće biti zloupotrebljeni, niti će isti biti prodati ili ustupljeni trećim licima. Svi zaposleni su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti kupaca.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na sajtu (tekstovi, slike, logotip) vlasništvo je Internet prodavnice laboratorijaperli.com. Nakit izrađen pomoću uputstava za rad prezentovanih na sajtu laboratorijaperli.com možete slobodno prodavati, ali ne smete kopirati i prodavati naše obrasce za rad.

Nijedan deo sajta laboratorijaperli.com ne sme biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u štampanom, elektronskom ili nekom drugom obliku bez prethodne saglasnosti autora. Ukoliko želite da kopirate deo našeg sadržaja na svoju Facebook stranicu ili sajt možete to učiniti, ali isključivo sa povratnim linkom ka našem sajtu.

Cene proizvoda

U ime sajta  laboratorijaperli.com garantujemo cenu proizvoda na dan kupovine bez obzira na eventualnu promenu cena na dan isporuke robe.

Opisi proizvoda i reklamacije

Sve artikle prikazane na sajtu nastojimo da opišemo što je tačnije moguće, međutim ne garantujemo da su svi navedeni podaci 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu slobodno nas kontaktirajte.
Ukoliko proizvod koji ste poručili odstupa od podataka navedenih na sajtu možete ga vratiti u roku od 14 dana od momenta prijema na adresu nekorišćen, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži, sa računom i popunjenim obrascem za odustanak od ugovora, a mi ćemo vam u roku od 7 dana vratiti vaš novac. Troškove povrata robe snosi kupac.

Takođe, nismo u obavezi da rešavamo reklamacije nastale zbog nemogućnosti isporuke usled netačne ili nepostojeće adrese kupca.