Učitavanje sadržaja Učitavanje zavisi od brzine vaše internet konekcije!

O nama

Nakit od perli je danas popularniji više nego ikad, pre svega zbog svoje svestranosti i raznovrsnosti. Želimo da naše iskustvo i ljubav prema perlama podelimo sa vama i da vam pomognemo da otkrijete radost u izradi nakita od perlica.

Naša misija je da izgradimo on-line prodavnicu koja će vam omogućiti da na jednom mestu pronađete pre svega kvalitetan repromaterijal za izradu nakita po pristupačnim cenama, a zatim i korisne informacije i inspiraciju. Laboratorijaperli.com vam u svojoj ponudi pored tradicionalnih, donosi i neke nove staklene perle poput pip, petals, tile, brick, piggy i dr. koje su u svetu doživele veliku popularnost kako među hobistima, tako i među profesionalcima u kreiranju različitih komada nakita.

Početnicima, ali i onim iskusnijim u izradi nakita od perlica na raspolaganju stoji i naš sajt dnevnikjedneperle.com na kome možete pronaći mnoštvo kreativnih ideja, saveta, interesantnih informacija, saznati sve o materijalima za nakit, ali i naučiti neke od osnovnih bodova.

I za kraj, ne zaboravite da je svaki dan koji započne sa perlama dobar dan!